Senaste Inlägg

Husvill i storstan

Hellooo kära läsare! Kul att ni följer våra äventyr här i utlandet :) Nu har även vår fjärde medlem joinat oss här i Edinburgh- Välkommen Emma!
Efter gårdagens resande, installerande och lägenhetsletande var vi minst sagt trötta tidigt på kvällen. Helst hade vi nog gått och lagt oss vid halv åtta kanske, men där sa förnuftet (tyvärr?) nej. Till slut, när klockan slagit ungefär halv elva, gick vi i alla fall och la oss i vårt 8-bäddsrum. Vi skulle sova som stockar.... var planen i alla fall. Dessvärre kunde ingen utav oss riktigt koppla av ordentligt så det blev inte många timmar sömn i natt. Två utav de andra tjejerna i rummet kom in mitt i natten, madrasserna (som är inplastade) prasslade varje gång man rörde sig och Anna S alarm på mobilen (som hon dessutom låst in i ett skåp) började ringa mitt i natten. Många vakna timmar = trötta tjejer idag.
MEN! Det har vi inte haft tid att tänka på idag när vi letat boende i stort sett hela dagen. Vi har letat på nätet, ringt på de vi tyckt låter bra och bestämt visning på några utav dem. Vi hade en visning nu i kväll faktiskt. Det var en bit ifrån hostelet, så motion fick vi på köpet! Det första intrycket vi fick när vi kom in i trapphuset var väl ungefär- HJÄLP! Det luktade typ stall och var väldigt mörkt. Det kändes lite som utomhus, fast inomhus. Fattar ni?  När vi väl kom upp till översta våningen där lägenheten ligger möttes vi av prunkande grönska. Själva lägenheten var väl helt OK. Köket och badrummet var sådär, men sovrummen var bättre. Fyra sovrum var det.
Imorrn ska vi på några andra visningar så vi får hålla tummarna för att det är något som passar oss perfekt. Det är tydligen inte så lätt som vi trodde att hitta boende här. Det finns alla möjliga konstiga regler, t.ex. får de inte hyra ut mindre än sex månader i taget egentligen, plus några andra regler som vi knappt greppat än. Men vi ger inte upp i första taget, vi ska ha en snart helt enkelt!
Ni håller väl tummarna? / Anna A m. crew

3 Kommentarer

Postat av: jannike den 2010-09-01 @ 22:47:27
http://jannikeschon.blogg.se/

jag är helt övertygad om att ni kommer hitta bästa stället! Fortsätt o leta o ni kommer hitta det ni vill finna =)



Lycka till!

Postat av: Annika den 2010-09-02 @ 15:12:03

Ni fixar det tjejer, ge inte upp!!



Kram Anna S:s mamma

Postat av: Sofia den 2010-09-02 @ 18:32:57

klart vi håller tummarna :) keep up the good work! tycker att den där lägenheten lät rätt okej, och fyra sovrum är ju perfekt när vi ska komma och hälsa på ;) mooohaha. kraam från linköping!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback