Senaste Inlägg

Pluggeliplugg, träneliträn och festelifest

Måndag och en ny vecka börjar...med panik. Vi har just insett att jo men det kanske är dags att börja plugga nu! Vi mjukstartade lite förra veckan och kom fram till att vi är helt ur form, dags att skärpa till sig!
Träningen har vi i alla fall kommit igång med och vi älskar gymmet, det är helt fantastikst och man blir bara lycklig av att gå dit. Testade powerplate i lördags, DET  var en upplevelse! För er som inte vet så är det en maskin som skakar satan. Vi fick lite tips på övningar och det kändes ordentligt i kroppen. Stod man lite fel så höll huvudet på att trilla av för allt skak. Har även simmat och det innebär obligatoriskt jacuzzibesök, för det finns nämnligen en jacuzzi på vårt gym ;) Hur ska det gå när vi kommer hem och får hålla till godo med friskis och sats??

Helgen har varit go, vi hade Sverigebesök av Emmas André. Fick lite riktig tacokrydda (den som finns här smakar inte taco) och mycket efterlängtat örtsalt för de beroende. I lördags hade vi  förfest hos oss med alla svenskar som vi känner. Det va väldigt trevligt och efteråt gick vi ut. Först till en pub med riktigt nice musik, allt från Queen till the Killers. Det urartade i fuldans. Sen begav vi oss till Espionage som är en nattklubb där man går och går men klubben tar liksom aldrig slut. Garderoben var längst ner, minst 4 våningar och istället för att få en bricka med nr fick man lämna sitt fingeravtryck, mycket fascinerande. Vi har dock lärt oss att allt för många är svenskar här så man får passa sig för vad man säger. I garderobskön står det ett gäng killar bakom oss och en av dom skriker lite lagom kaxigt, "flytta på er jag har en penis"...eeh jaha? Han skämdes ordentligt när han insåg att vi var svenskar. Inte vi som gjorde bort oss i alla fall. Hade verkligen en helkväll ute där vi svängde våra lurviga!  

Tycker ni kan bli lite bättre på att skriva kommentarer, vi har några återkommande trogna skrivare men ni andra kan ju slänga dit en rad eller två!
Det var nog allt för idag!
<3 Sarah

1 Kommentarer

Postat av: Hanna den 2010-10-26 @ 20:05:10

En kommentar till dig Sarah:

Lär dig logga in på skype! :)



I övrigt verkar ni ha det mkt bra men ser fram emot min live update..Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback