Senaste Inlägg

A new HOME!

JAAAAAAAAAAAAAAA!!! Vi har hittat en jättefin lägenhet och vi flyttar om ca 1 timme..=)=)=)

Den är ganska dyr, men den är riktigt fin, och gott om plats! 2 små sovrum och 2 stora, så vi har gjort upp ett riktigt fint schema för när man ska bo i vilket rum för att det ska bli rättvist. Vi ska bo en månad var i vardera rummen..Känns riktigt bra! Jättestort o fint vardagsrum och kök har vi med! Kommer bli toppen detta, vi har till och med egen tvättmaskin i köket. =)

Idag har vi även försökt fixa bank-accounts eftersom vi måste ha det till hyran och för att betala ett gymkort som vi förmodligen ska skaffa på vad jag tror är världens finaste, fräschaste, coolaste gym! =) De har både simning, massa roliga classes och ett grymt gym. Dyrt satan, men what the fuck, en upplevelse helt klart! Tror vi kommer kunna använda våra bank-accounts på måndag redan så det var inte så svårt..

En annan sak vi upptäckt är att det kommer bli ett jäkla meck med maten, smaken är ju som baken som alla vet! ;) Vi har därför nu en kött-kassa, en fisk-kassa, en veggie-kassa och en gemensam-matkassa...man bidrar i den kassa man vill äta av helt enkelt! Vi hoppas på att det funkar! =)

Nej, nu ska vi springa ner till banken i få våra kontonummer o sen är det dags att cascha ut hyran för två månader och dra till lägenheten! WOOOHOOOO!!!

ps. vi vet inte om internet kommer funka i nya lgh än, så vi får se när ni hör från oss igen! =)

/Anna S o gänget


1 Kommentarer

Postat av: jannike den 2010-09-03 @ 20:13:41
http://jannikeschon.blogg.se/

Jag visste väl att det skulle lösa sig! Kul för er!



Men det där med olika mat-kassor lät jobbigt haha, men det fixar sig säkert också :)



Hoppas att ni får igång internet snabbt nu, puss o kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback