Senaste Inlägg

"Hunk if you're horny"

Hello all dear's!

Idag har varit en fantastisk dag (bortsett från den tidiga morgonen och kalla duschen)! Vi har åkt på en busstur och upptäckt the faboulous Highlands. Vi åkte med ett bolag som heter "The Hairy Coo" vars affärsidé är att inte ha något bestämt pris på turen utan hela dagen baseras istället på dricks. Alltså var turen egentligen helt gratis men självklart lägger man ju dricks efter en hel dags fantastiska upplevelser.

Vi har fart runt på alla möjliga vackra platser i en orange gammeldags buss med en mycket charmerande driver/guide. Allt har gått strålande, ingenting hände med bussen (förutom att en annan busschafför tutade på oss, förmodligen för att vår buss baksida hade det fina budskapet "Hunk if you're horny" ;)), jättebra väder, världens bästa guide, massa vackra vyer och otroliga upplevelser. Tänka sig, vi är förvånade, men vi tror att vår tur har vänt. Peppar, peppar, ta i trä!!

Vi har bland annat besökt; Loch Drunkie (där man enligt sägnen ska bli full av att dricka vattnet då det sägs innhålla whiskey från förr), några andra Lochs, Stirling Castle, The forth bridge och Hamish the Hairy Coo etc etc.

Vi har också fått lyssna till mycket bra skottsk musik, och lyssnat till spännande berättelser om Skottlands och Edinburghs historia. Bland annat har vi fått reda på att Braveheart till största delen är en lögn..hoppsan!

Men bilder säger ju mer än ord, så här kommer lite bilder istället:


Stirling Castle


Vår fina buss


Pose med vår guide uppe på ett "typ berg" med utsikt över Loch Drunkie


The Forth Bridge


Emma vid Loch Drunkie

Det enda jobbiga för dagen var när vi skulle bestämma hur mycket pengar vi skulle ge för turen...sjukt jobbigt eftersom guiden (som vi älskade) såg hur mycket vi gav, men vi är ju faktiskt fattiga studenter, så vi gav honom "bara" £10 var, men han såg så glad ut ändå...GREAT!

Vi är supernöjda med dagen och checkar nu, bugande och bockande, ut för dagen! =D

/ Sallie (Anna)



2 Kommentarer

Postat av: Sofia den 2010-09-20 @ 23:36:56

ååh ett nytt inlägg, meee like! vilken fantastisk dag ni verkar haft, och vilka fina bilder! meeer bilder tack :) puuuss och godnatt från sverige!

Postat av: jannike den 2010-09-21 @ 15:10:03
http://jannikeschon.blogg.se/

Skottland ser så otroligt fint ut! Ska bli jättekul att åka till er för o se allt, även fast vi förmodligen kommer stanna i stan. Häärligt tjejer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback