Senaste Inlägg

Whisky och Halloween

Hej allihopa!

Efter lite påtryckningar från olika håll var det åter dags att ge er en uppdatering om hur vi har det och vad vi gör. Vi börjar med whiskyprovningen (varsågod pappa). Vi gick ju med i Napier Whisky society i början av terminen och efter att ha missat (undvikit?) ett antal möten kände vi att det var dags. Vi åkte till det andra campuset där det var direkt efter skolan (hungriga, dålig idé) och blev välkomnade av ett gäng glada skottar. Hälften av alla som var där visade sig vara svenskar, sen var det en härlig blandning av folk. För tio pund fick vi smaka 5 olika sorter. Whisky nummer ett va ingen hit. Nummer två slank ner. Sen gick det bara utför. Den sista smakade mest skogsbrand. Efter varje sort fick man ge poäng och "utvärdera" whiskyn. Vi satt ganska tysta och hoppades att ingen skulle fråga oss vad vi tyckte. Vi hade förhoppningar om att vi skulle tycka att det var ganska ok men det var värre än väntat. Nu vet vi att vi inte är några whiskydrickare i alla fall.

I helgen har det varit Halloween, eller idag egentligen, och det är ju lite av en hysteri här. I torsdags shoppade vi maskeradkläder och det var kö för att komma in i affärerna... Jag och Anna A var pirater och Emma och Anna S var vampyrer. Sjukt bra var vi och jag tror att det kan dyka upp lite bilder på bloggen om ni har tur!

Annars har vi mycket plugg nu allihop och det här med att läsa tre kurser samtidigt är inget vi är vana vid så lite panik kan man väl säga att vi har haft i veckan. Men nu börjar det ordna upp sig med den första uppgiften som ska in på måndag. Plingeling är fortfarande med i svängarna och är förvirrad. Emma har bondat med sina 18 åriga class mates som tydligen gillar att spexa till pluggandet lite med att röka på. Ja så kan det gå.

Ha det fabulous allihopa!
/Sarah

1 Kommentarer

Postat av: Hanna den 2010-11-17 @ 11:06:59

fick du några sådana där snygga tatueringar som jag gjorde på dig sist;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback