Senaste Inlägg

Back on track

Oturen verkar vara över och vi är mycket lyckliga över att få ha flyttat tillbaka till vår underbara lägenhet! Helgen har bestått av mycket festande och riktigt bra sådant också! I fredags drog vi på oss klackarna (Jo på riktigt!) och begav oss ut på stan. Vi började på Frankenstein där vi träffade några trevliga skottar som vi hängde på. Vi besökte några nya ställen och hade en riktigt nice kväll! 
Vi har kollat in lite svensk tv över internet och det var ungefär det enda vi gjorde under lördagen, idol och ensam mamma söker ;) 

På kvällen hade vi fått höra av Bob the plumber att hans son som spelar i ett band skulle ha spelning på Cabaret Voltaire. Livemusik är ju underbart så vi åkte dit. Bandet va helt grymt och vi skulle kunna kalla oss deras nya groupies. Efter spelningen stängde stället innan dom skulle öppna igen för nattklubb, mycket förvirrande men vi följde strömmen och hamnade på en annan bar där det var ca 40 grader. Vi undrar om det var ett trick för att man skulle svettas och köpa mer kall öl...? det lyckades i sånt fall! Där träffade vi några skottar som tydligen var polare med bandet, wow tänkte vi och följde med dom på efterfest. Festen visade sig vara i samma byggnad som vi bor i,  mycket bekvämt! Väldigt trevliga människor, bandet bjöd på mer livemusik och ja det bjöds på det mesta. Champange, öl och en jättegod cider som smakade jordgubbssaft. Anna (A) fick sin framtid berättad av en man med vildvuxna ögonbryn som läste i hennes händer. Imponerande och tydligen verkade det mesta stämma som han sa om hennes liv idag så vi får väl se om två år.... Tjejerna som bodde i lägenheten visade sig vara döttrar till Anne, som vi hyr lägenheten av, what a coincidence!! Dom visste om allt som hade hänt i den andra lägenheten när vi fick ringa polisen och hela köret, helt galet! Sen kom Bob och det var ju egentligen på grund av honom som vi hade hamnat där. Ja många sammanträffanden var det! Kvällen avslutades på Deep sea där man kunde få det mesta friterat. Haggis, choklad, hamburgare, pizza, you name it. Vi nöjde oss med en vanlig pizza och traskade hemåt.

Idag har det shoppats så in i...tillsammans blev det 3 vinterjackor och 2 par skor, inte illa. Vi va även på ett väldigt mysigt café där man fick te i varsinn kanna och kopparna var små blommiga mormorsmuggar med fat.
Nu laddar vi inför en heldag imorgon till the Highlands.

Sarah


1 Kommentarer

Postat av: Sofia den 2010-09-19 @ 23:55:17

det låter som en härlig helg! och de där tékannorna och kopparna skulle jag döööö för :) det är uppror i Sverige just nu, alla hatar att sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, och det är facebooks stora samtalsämne nu som ni ser. haa det kalas brudar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback