Senaste Inlägg

Parbesök, Glasgow, partaj och TE!

I helgen har det vart fullt upp som vanligt..Edinburgh har gästats av Andrea och Joel, våra kära klasskompisar, vilket var mycket trevligt. Det blev givetvis partaj på lördagkvällen för att fira vårt besök..Förfest och utgång till våra favvoställen..det blev en kväll med mycket skratt och snack! Jag (Anna S) stod delvis för underhållningen kan man säga, babbel babbel! =)

Men innan dess hade vi äntligen får efterlängtade ost, kex och vinkväll (vilket inte blev riktigt som vi tänkt oss). Det blev snarare en besvikelse, ostarna vi köpt var inte så goda och Idolavsnittet vi längtat efter hela veckan släpptes aldrig på play den kvällen..Efter många åmanden och negativa uttryck (Näääääeeee, Naaaeeee, NÄÄÄEEEEEE) gick vi och la oss..

..och vaknade istället upp till en fantastisk lördag som skulle spenderas i Glasgow (i alla fall för Sarah, Anna och mig, Emma fortfarande krasslig stackarn). Det blev en underbar dag med massa shopping, god mat och lyckliga miner. Vi spenderade ca 2,5 timme på primark, där vi frossade i pyjamas-kläder, accessoarer, och halsdukar och vantar etc. Sen blev det några andra avstickare där vi spenderade endel pengar också..

Vi har också även fått vårt efterlängtade te (som jag avnjuter just nu), Andrea och Joel var så snälla att de hade med sig forest fruit och tacokrydda till oss. Heeelt fantastiskt!! Nu snålar vi satan på det, det gäller att dela tepåse med varann så det räcker läääänge..

Nej, nu måste jag sluta för det gör ont i armarna att skriva, jag och Sarah har precis varit på mördar-passet på gymmet. Passet hette: Super Circuit och var level: Intense! vilket inte säger lite...ledaren var rena rama Hitler och vi började nästan gråta halva passet igenom! Men skönt som tusan nu i efterhand!

Ikväll väntar whiskey-provning!

So long folks! Love/ Anna S med "familj"


1 Kommentarer

Postat av: Thomas den 2010-10-22 @ 16:48:35

Väntar fortfarande nyfiket på rapport från Whisky-provningen.

Please.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback