Senaste Inlägg

Vilse bland buskar, snår, slott och kyrkor!

Ojoj, var ett tag sen senaste updaten, men vi har haft minst sagt fullt upp. Det har hänt endel saker sen sist kan man säga, jag tar det lite kort här:

- Vi har bangat Safari-turen för att det regnade och blåste satan ute och vi hellre stannade i våra varma sängar och sov. Får ta Sarafin en annan gång, eller inte...hrm?!

- Vi har varit på pubrunda, vilket uppskattades mycket, man fick en gratis t-shirt och drinkar till billigt pris. Dock måste man ha massa olika rabattkort för att få studentpriser överallt och de måste man inhandla, vi börjar känna oss smått besvikna på vårt week-pass som vi trodde skulle ge oss good deals, men icke...Vi kan ha blivit lite lurade, men what the fuck! Shit happens! Jävligt NICE var det iaf..

- Vi har varit på en introduktion i skolan som gav oss NADA bra information

- Vi har upptäckt att våra inhandlade rabattkort ändå var rätt bra då vi igår fick gratis mat på en pub när vi var ute, gratis mat varje tis, ons och tors har vi om vi vill ha pubmat från och med nu. Det GILLAS starkt.

- Vi har varit vilse, åkt för långt, för kort, tagit fel buss etc. etc. Det ska bli så skönt när vi fått rätt på alla bussar och hittar bättre around here för nu har vi varit lite väl vilse ett par gånger. Ett jäkla meck att leta och hitta alla ställen man ska till, men det ordnar sig nog om nån vecka.

- Vi har äntligen gått igenom "matriculation", vilket är en installationsguide till alla skolans datasystem, bibliotek etc. och tydligen möjliggör våra studier här.

- Vi har sökt om våra kurser, (nu håller vi bara tummarna att vi får plats på dem och att våra scheman passar ihop så att de olika kurserna inte krockar med varandra)

- Vi har fått våra studentkort (alla utom stackars Sarah vars kort hade försvunnit med posten, så hon väntar fortfarande på sitt.

- Vi har fixat bank-konton (ett jävla meck)

..och ikväll väntar nu balen. Det ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. Idag har dock nästan allt gått på tok för oss så vi är alla extremt deppiga efter en dag av massa köande, meckande, letande och missöden. Men jag hoppas att vi kan tagga till lite senare ikväll. Jag är i alla fall pepp på bal och ska göra mitt bästa för att tagga till mina kära buddies här! =)

Hej och hå, kämpa på!

/ Anna S (Anna Sääälin som de säger här) & Co


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback